Privé consult / Intensieve trajecten

Privé consult

Het is mogelijk om ons voor privé-consulten te bezoeken. Deze gesprekken-ontmoetingen vallen binnen het kader van de filosofische praktijk, die psychotherapie verdiept en verbetert. 

De praktijk van Will bestaat inmiddels 35 jaar. Hun vakkundigheid kan u van dienst zijn bij filosofische gesprekken. Dat zijn open gesprekken die over alle aspecten van het leven kunnen gaan en gericht zijn op  levenswijsheid en levensdeskundigheid. 

Wij hebben elk onze eigen specialisaties die u ten dienste kunnen staan bij zingevingsvragen, levensvragen en coaching gesprekken. 

Nogal wat moderne mensen en bedrijven die ons opzoeken hebben geen behoefte aan dogmatische opvattingen. Ze zoeken eerder een serieuze open dialoog partner. Ook bij reïntegratie vraagstukken werkt een open filosofische houding beter. 

Deze gesprekken worden door verzekeraars niet vergoed, door werkgevers soms wel, vraag dat even na? Bij een modaal inkomen hanteren wij de gangbare psychotherapie prijs van 150 € per uur. 

Intensieve trajecten

Het is ook mogelijk om bij ons een kort intensief traject te doorlopen. Zo kunt u bijvoorbeeld 10-15 uur per week reserveren waarbij wij, eventueel multidisciplinair, aan een voor u wezenlijke zingevingsmogelijkheid werken. Een voordeel van zo’n traject is dat 2-3 keer per dag eventueel 4-5 dagen per week geconcentreerd gewerkt en bewerkt wordt. Vanzelfsprekend worden de vrije uren dan ook voor huiswerk gebruikt.