Yoga, Qi Gong, Taiji Quan, meditatie

Op elke woensdag geven Will en Maria in de ochtend Yoga, Taiji, Qi Gong en meditatie, in een nieuwe formule. Deze lessen zou je kunnen beschouwen als healing. Tussen de oefeningen door wordt veel aandacht aan ontspanning en praktische levenskunst geschonken. Omdat Will  en Maria deze lessen samen geven krijgen zowel het mannelijke alsook het vrouwelijke de ereplaats  die ze verdienen.Aanbevolen wordt het hele pakket te volgen, maar je kunt ook kiezen voor onderdelen. Het geheel is zo toegankelijk dat het geschikt is voor beginners èn gevorderden, al dan niet met een lichamelijke beperking.

Yoga van 10.30-11.25u
Taiji, Qi gong van 11.30-12.30u
meditatie van 12.30-12.50u

Daarnaast zijn er op woensdagen avondlessen van 19.30 tot 21.oo uur.

Er hoeft vooraf geen contact via email of telefoon opgenomen te worden om aan een les deel te nemen. U bent op woensdagen altijd welkom.
Een enkele les kost 15 €. Omdat het volgen van beide lessen samen zo lekker en goed is is de tweede les gratis.

Zie Contact voor locatie.

Maandelijkse Zondag Meditatie

Op de zondag van het laatste weekend  van elke maand geven Maria en Will een meditatie van 11-15u. Verschillende methodes uit verschillende delen van de wereld laten wij vloeiend in elkaar overlopen. Allereerst gaan we van een helder hoofd naar het open hart om in de chi van de buik te eindigen. Dan volgt  als kern de hartmeditatie van de golden soefi’s. De lichte groepshypnose daarna verdiept deze hartmeditatie. Het afsluitend holotropisch gedeelte dissocieert vervolgens op vakkundige wijze waardoor het contact met het Ware-Ik gemakkelijker wordt. Hierna is er de mogelijkheid om uit de  wijsheidstraditie van Zuid-Amerika verschillende remedio ancestrales te gebruiken zoals: miel angelita, chilcuague, mambe, ambil en rapè. We sluiten af met een deling waarin op humane wijze de dialoog het middel is. Het geheel wordt ondersteund door live muziek van ons team waardoor de soundhealing de meditatie mede draagt. Kosten: 40 euro. Vooraf aanmelden aub. Locatie

Meditatie intro: